『鬼櫻EC』。。。&〉〈...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

『鬼櫻EC』。。。&〉〈...

SorRy.團散啦,;.非常抱歉o!

首頁相冊Latest images會員註冊登入

《版主招募》

向下 
+2
★aR松鼠仔★
"*楓鬼*"
6 posters
發表人內容
"*楓鬼*"
白銀會員
白銀會員

男 文章總數 : 366
年齡 : 29
學校 : 中聖書院
注冊日期 : 2008-11-19

《版主招募》 Empty
發表主題: 《版主招募》   《版主招募》 Empty周六 11月 29, 2008 10:43 am

想成為版主的會員請留意

只要你在該版活躍.對該版有熱誠.有責任感.沒有不良記錄.那你就可以申請加入 鬼櫻 管理人員這個大家庭!

帖子要有200個以上, 註冊超過30天 (平均每天4小時)以上,

所以申請的會員(除原有版主外)

未能達到標準: 1) 如有會員投訴 2) 在該區未能適當管理 / 發帖 3) 做事手法 / 態度欠佳

申請方法:
copy 已下表格填寫.

=====================
帳戶ID :
申請版區 :
原因 (最少50字):
上任後如何處理版區(最少50字):
對論壇的建議:
每日上網時間:
Email(最好是常用的) :

要求:

如有以下的經驗,申請會被優先考慮

- 對玩論壇非常之有經驗
- 態度正面, 對其他會員, 留言, 發話題 都抱著友善正面的態度
- 資源, 在某一種方面, 擁有他自己非常之豐富的資源, 可以給其他會員作出分享
- 專業, 在某一方面, 非常有經驗, 或專業, 可以為其他會員作出解答, 及提出引導! 而其他會員亦都尊重他的專業!

每次只限申請一個版區,而見習版主在試用期間不得再申請其他版區
分區版主只能由現任版主申請

票數只是一個比較客觀的申請準則, 鬼櫻 管理層亦會參考, 綜合版主們及各會員的意見 ( +/- ) , 觀察申請者過住的言行表現, 再決定申請者是否適合.(票數只有有發言及講出見解者先會被計算, 自己開一個新 A/C 既就唔計, 沒發言就投反對 / 贊成 的票會被作廢)

管理員有權自行委任版主, 其他用家絕不能遊說或誤導管理員處理申請版主的批核,如有任何異議, 請 PM aR公仔b"

注意:

一個月內未能成功申請的個案, 將被刪除

所有不依從 "申請方法" 的主題會被刪除
回頂端 向下
http://zeroech.forum.st
★aR松鼠仔★
見習版主
見習版主
★aR松鼠仔★

男 文章總數 : 203
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-25

發表主題: 回復: 《版主招募》   《版主招募》 Empty周六 11月 29, 2008 11:11 am

帳戶ID :★aR松鼠仔★
申請版區 :勁搞笑lo
原因 (最少50字):因為我做特別區ga 版主x5 - -
上任後如何處理版區(最少50字):上任之後我會放多D笑話影片上去lo!x4
對論壇的建議:好好ga la
每日上網時間:我1天上一天唔上- -
Email(最好是常用的) :chitaol2002@yahoo.com.hk

★aR松鼠仔★ 在 周六 11月 29, 2008 12:24 pm 作了第 2 次修改
回頂端 向下
Yuim
高級會員
高級會員
Yuim

女 文章總數 : 171
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-25

發表主題: 回復: 《版主招募》   《版主招募》 Empty周六 11月 29, 2008 12:18 pm

帳戶ID :Yuim
申請版區 :物品交易
原因:因為我特別有興趣X47
上任後如何處理版區 :上任後我會放多D又便又好用既野x32
對論壇的建議:比好更好...但好少人
每日上網時間:每日上
Email:hengiam1212@yahoo.com.hk
回頂端 向下
卍笹川卍了平卍
高級會員
高級會員
卍笹川卍了平卍

男 文章總數 : 95
年齡 : 30
注冊日期 : 2008-11-23

發表主題: 勁攪笑lo   《版主招募》 Empty周六 11月 29, 2008 1:23 pm

帳戶ID :卍笹川卍了平卍
申請版區 :勁攪笑lo
原因 (最少50字):因為我會為大家貼更多好笑既圖或笑話!XDx100
上任後如何處理版區(最少50字):我會如果有一些不關事的圖或乜東東:例如,色情或乜西西我會kill左 IT!!!!!

對論壇的建議:good la! good ar! Very Happy

每日上網時間:8或9小時以上!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Email(最好是常用的) :williamcheung1995@yahoo.com.hk
回頂端 向下
http://www.auihsk.com.hk
乂珩少乂
中級會員
中級會員
乂珩少乂

男 文章總數 : 35
年齡 : 31
注冊日期 : 2008-12-24

發表主題: 回復: 《版主招募》   《版主招募》 Empty周三 12月 24, 2008 6:43 am

帳戶ID :乂珩少乂
申請版區 :咩係申請版區~我申請d咩呀!?
原因:原因一個ok喇...我日日都係屋企玩電腦...超多時間上黎..哈..仲有因為我靚仔..卡卡x100000
上任後如何處理版區 :上任後=3=我會叫多d靚女黎睇野..仲有..我會放多d好野係到(自己d靚相)講笑姐..x10000
對論壇的建議:少人左d囉...不過我知你日日都整好多野,,不過都係冇咩人睇..信你可以做到~香x討x區Uxaxtx咁大...有左我之後一定大過佢..卡卡..
每日上網時間:都有10幾個鍾,,,真嫁..訓完馬上!上網~(電車男一個)哈
Email:hangdante@hotmail.com
回頂端 向下
★細‧B☆
中級會員
中級會員
★細‧B☆

男 文章總數 : 30
年齡 : 30
注冊日期 : 2008-12-09

發表主題: @@   《版主招募》 Empty周四 12月 25, 2008 7:04 pm

帳戶ID :★細‧B☆
申請版區 :music
原因:我日日都玩電腦.玩成16,7個鐘..日日狂搵d正歌x10000000000000000000
上任後如何處理版區 :上任後=3=我會放多d歌....x1000000000000000000000000000000000000000000000
對論壇的建議:好溫馨=.=x10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
每日上網時間:16,17個鐘
Email:harry9559@hotmail.com
回頂端 向下

《版主招募》
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
『鬼櫻EC』。。。&〉〈... :: 申請版主 :: 招聘版主-
前往: